Home / Community / Форум / Сообщество пользователей PokerStarter / Mы - это Покер / Наши успехи /

мои пока скромние победи

Старый
По умолчанию
мои пока скромние победи - 09.02.2012, 22:26
(#1)
Аватар для karpatu333
Since: 05.02.2012
Posts: 42
BronzeStar
заноси в мт и sng:d:d
 
Старый
По умолчанию
09.02.2012, 22:30
(#2)
Аватар для zloi-himik
Since: 07.11.2010
Posts: 4,736
BronzeStar
Цитата:
Сообщение от karpatu333 Посмотреть сообщение
заноси в мт и sng:d:d
будем ждать
 
Старый
По умолчанию
09.02.2012, 22:30
(#3)
Аватар для karpatu333
Since: 05.02.2012
Posts: 42
BronzeStar
PokerStars Турнір №558010217, Безлімітний Холдем
Бай-ін: $1.00/$0.10 USD
5149 гравців
Загальний призовий фонд: $5149.00 USD
Турнір почався 2012/02/05 13:00:00 EET [2012/02/05 6:00:00 ET]


Шановний(а) karpatu333.

Ви посіли в турнірі 633 місце. Сума 1.64 USD була зарахована на Ваш рахунок.

За участь в цьому турнірі Ви заробили наступну кількість очок таблиці лідерів турнірів: 31.28. Додаткову інформацію про таблицю лідерів турнірів можна знайти на веб-сторінці за адресою http://www.pokerstars.com/ua/poker/t.../leader-board/



Вітаємо!

Дякуємо за участь в турнірі.
 
Старый
По умолчанию
09.02.2012, 22:31
(#4)
Аватар для karpatu333
Since: 05.02.2012
Posts: 42
BronzeStar
PokerStars Турнір №509335560, Безлімітний Холдем
Фрірол
25000 гравців
Бонус до призовогу фонду від PokerStars: $1000.00 USD
Загальний призовий фонд: $8292.10 USD
Турнір почався 2012/02/07 17:00:00 EET [2012/02/07 10:00:00 ET]


Шановний(а) karpatu333.

Ви посіли в турнірі 472 місце. Сума 2.57 USD була зарахована на Ваш рахунок.



Вітаємо!

Дякуємо за участь в турнірі.
 
Старый
По умолчанию
09.02.2012, 22:32
(#5)
Аватар для karpatu333
Since: 05.02.2012
Posts: 42
BronzeStar
PokerStars Турнір №513418971, Безлімітний Холдем
Бай-ін: $1.39/$0.11 USD
10 гравців
Загальний призовий фонд: $13.90 USD
Турнір почався 2012/02/08 13:31:30 EET [2012/02/08 6:31:30 ET]


Шановний(а) karpatu333.

Ви посіли в турнірі 2 місце. Сума 2.34 USD була зарахована на Ваш рахунок.



Вітаємо!

Дякуємо за участь в турнірі.
 
Старый
По умолчанию
09.02.2012, 22:32
(#6)
Аватар для karpatu333
Since: 05.02.2012
Posts: 42
BronzeStar
PokerStars Турнір №513432228, Безлімітний Холдем
Бай-ін: $1.39/$0.11 USD
10 гравців
Загальний призовий фонд: $13.90 USD
Турнір почався 2012/02/08 14:00:25 EET [2012/02/08 7:00:25 ET]


Шановний(а) karpatu333.

Ви посіли в турнірі 2 місце. Сума 3.26 USD була зарахована на Ваш рахунок.



Вітаємо!

Дякуємо за участь в турнірі.
 
Старый
По умолчанию
09.02.2012, 22:40
(#7)
Аватар для karpatu333
Since: 05.02.2012
Posts: 42
BronzeStar
вносите свои заноси пасмотрим на ваши резулытати
 
Старый
По умолчанию
09.02.2012, 22:43
(#8)
Аватар для ros214si
Since: 12.09.2011
Posts: 4,907
Цитата:
Сообщение от karpatu333 Посмотреть сообщение
вносите свои заноси пасмотрим на ваши резулытати
Поздравляю
 
Старый
По умолчанию
09.02.2012, 22:46
(#9)
Аватар для zloi-himik
Since: 07.11.2010
Posts: 4,736
BronzeStar
Цитата:
Сообщение от karpatu333 Посмотреть сообщение
вносите свои заноси пасмотрим на ваши резулытати
сегодня спать)) а какой у тя язык там? (любопытно)

Последний раз редактировалось zloi-himik; 09.02.2012 в 22:48..
 
Старый
По умолчанию
09.02.2012, 22:48
(#10)
Аватар для zloi-himik
Since: 07.11.2010
Posts: 4,736
BronzeStar
PokerStars Турнир №504864255, Безлимитный Холдем
Бай-ин: $0.45/$0.05 USD
90 игроков(а)
Общий призовой фонд: $40.50 USD
Турнир начался 23.01.2012 11:28:14 MSK [23.01.2012 2:28:14 ВВ]


Уважаемый(ая) zloi-himik,

Вы заняли на турнире 2 место. Сумма в размере USD 7,49 зачислена на Ваш счет живых денег.